Ordning o reda

Pengar på fredag.
Fjällor på Lördag,
Pengar förstörda

Förlåt Mamma

Det råkade bara bli såhära, det var inte alls min mening. Hoppas du inte kommer att tycka illa om mig för det jag har gjort, allt går att ordna till rätta, men det kommer att ta sin lilla tid. Jag hoppas att du kommer att smälta det, men jag har klippt mig =) hehe


Visst är det en häftig frisyr jag har skaffat?!

Trött

Skit mig på bröstet vad trött man är, bara ligga i soffan hela dagen och lira ps3 kolla filmer. Precis tryckt i mig en fet pizza så det bara gäser om det, fick knäppa upp några knappar på byxorna eller rättare sagt alla knapparna. sova några timmar nu hade varit nice, som handen i handsken.


Kick Off!!!

Imorgon är det kick off på bygget, blir det lite möte, information o.s.v om hur allt ligger till o så. Sen efter det blir det bowling med middag i helsingborg =) fint att chefen också ska med, få hålla tummarna på att han tar med kortet då, hehe... Men annars det tråkiga med imorgon är ju att man får det nya street fighter IV, då får man vänta tills på lördag för att få spela det... men kul kommer det annars att bli imorgon =)

...


Kanske man blir nästa spindelmannen

Frisk som en nötkärna

Alla nära o kära har fått inufluensan, kan inte jag också få den? Så man har en anledning att vara hemma från jobb för en gång skull.


Typiskt

Fick en inbjudan idag att firman har 25 års kalas den 9maj, men tyvärr så får man tacka nej, svider lite, fri sprit ju... Men jag kommer ha det mycket trevligare och roligare den dagen, först så blir det att man går ut och äter med föräldrarna och dricker gott, sen efter det blir det Johan Glans på konserthuset i Helsingborg, kommer bli as roligt, sen efterdet blir det en krog runda =) Mycket bättre än att sitta med tråkiga kollegor.

Utarbetad

Inatt kommer man att sova gott, bättre än aldrig förr, helt utarbetad idag. Har lagt kullvert mellan 2 hus idag, den största var 180mm  med 2 slangra i, styv som ett morgonstånd, tog 1h att dra den, eller rättare sagt lägga ner den.


På Bröllop Imorgon


Såhära ska man gå imorgon, fast man slopar kepsen och fixar till frisyren...

Oturs veckan

Ögonen känns bätte, men idag så de första man gör på jobbet är o stäcka ryggen, ont så in i helvete, bara o bita ihopa och fortsätta, sen när det började gå over så snubblade jag till uppe på en stegen, trilla ej ner men sträckte till rygg jävlen en gång till så det värkte ännu mer än första gången. Denna vecka har fan varit kattastofal, plus igår så var det möte på firman, nu helt plötsligt kanske dem ska säga upp folk och jag är en utav dem som är längst ner på listan, vi var ute o turade med båtarna och åt o drack gott, men typiskt att dem ska lägga det på en torsdag, blev bara några öl så att man kunde jobba idag.

p.s ursäkta alla svordommar d.s

En Vanlig Dag På Jobbet

Går nere i en källare för till fället och löddar alla stråk i taket som går vidare upp till lägenheterna som dem nu håller på att gjuta väggarna...

Här har vi ritningarna och lite annat som är "rörigt"

Gaskärran och rörbänken där jag "jängar & krökar"


Och så här ser det ut man håller på med för tillfället, snart är man klar med denna källaren, 2 återstår senare plus ett enormt garage där alla rören ska mötas och gå ihopa, kommer bli en väldans massa rör och "rörigt"


Brinnande Smärta

Vaknade inatt att det kändes som att ögonen brann samtidigt som någon skar i dem. Fyfan det var det värsta jag varit med om, kunde knappt öppna ögonen. Beror nog på att man löddat för mycket utan skyddsglasögon, har aldrig hänt innan,.

RSS 2.0